Petit Bijou Baby Bubble and Peach Touch Etude House [REVIEW]

| On
Sabtu, April 20, 2013
Halo semua! Hari ini aku akan review salah satu produk dari Etude House ^^


Ini adalah salah satu produk favorit aku, kenapa? Yap.. Because thats smell makes me crazy seriously!

Petit Bijou Baby Bubble ini wanginya udah kayak baby banget banget banget. Sedangkan Petit Bijou Peach Touch... Its really sweet! Produk ini dapat digunakan sebagai parfum, body mist, pengharum ruangan dan pengharum baju. So multifunction lah :) kalo aku pribadi cenderung lebih suka yang Petit Bijou Peach Touch karena wanginya yang sweet. 

And the important thing that I love is the smell is not sting as the other fragrance, unfortunately this petit bijou can be long lasting up to 5 hours indoor. Thats was TOOO FAST!
This product are under IDR 100k in the Etude House.
Be First to Post Comment !
Poskan Komentar

Hello! A warm greetings from Elin ♥
Please wait and write your comment in the box and..

I read every comment I get from you :)

P.S. Click ‘Notify Me’ Button so you will get notification once your comment I have replied.

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature