elinivana♥ 1st Giveaway!

| On
Minggu, Oktober 13, 2013
Hello pretty-girls-all-around-the-world! Today I will do my 1st Giveaway. Last night I just opened my pink-box and I found so many mask and mini sample from Etude House and I don't have so much time to use it. I just don't want to waste it, If I keep and wait the time I can use, it's too late. It will be expired in the end, right? Well, It inspired me to make my first giveaway! I will make an awesome giveaway every month.

I hope all of you join my first giveaway. If you are not, maybe there will no 2nd giveaway next month. *puppyeyes* and I will move it to trash in the end.


There will be 2 winners of my first giveaway. 

I'll pick up:
The winner from:
Following the rules and The best answer.

The Runner Up from:
Following the rules and random.org


The Winner will get :
Pomegranate Mask
Milk Talk Strawberry
Silk Scarf Shampoo
Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam


The Runner Up will get :
Pearl Extract Mask
Milk Talk Strawberry
Silk Scarf Shampoo
Real Art Cleansing Oil

Here are the rules:

1. Located in Indonesia.
2. Follow @elinivana on Twitter
3. Tweet about this giveaway and include "@elinivana 1st Giveaway"
(Ex: Hi, I just join @elinivana 1st Giveaway on her blog.)
4. Add Elin Ivana to your Google+ Circle
5. Follow Beautify | elinivana♥ on Blogger
6. Answer this question and leave on comment box below:
"What do you think about Beautify | elinivana♥ ? Should I do changes?" 
Notes: Leave your email address and twitter too!

My first give away will be end on November 13rd, 2013. 12 A.M. 
I will bear all the shipping cost. Don't worry!

Thanks! 
16 komentar on "elinivana♥ 1st Giveaway!"
  1. Lovely giveaway, too bad i don't live in Indonesia :(

    xx
    thanks for the comment on my blog ~
    www.beautifyinglifee.blogspot.com

    BalasHapus
  2. name, GFC, G+ : mitchellina metta
    twitter @mitchellinaa
    share : https://twitter.com/mitchellinaa/status/389262787999830016
    email : chelchellatte@gmail.com

    I think your blog is already good :D
    review2 nya jelas, fotonya juga bagus :D kamunya juga lucuuu *cubitcubit* ahahah XD
    mungkin sarannya blog designnya dibagusin lagi, soalnya kaya polos banget >,< tapi pointer onyetnya lucuuu <3 eheheh sama lebih sering nge-post lagiiii :D

    Thanks for the giveaway yaaa :)

    BalasHapus

  3. Heeeii kakak kami ikutan Giveaway yang kakak adakan :) semoga kami beruntung ya ^^. Twitter, GFC, Google+, done.....

    6). What do you think about Beautify | elinivana♥ ? This is blog so far has been very good. Good blog banner and picture nice blog too.
    Should I do changes? For the writing of this blog maybe using language bahasa, so that readers indonesia can more easily read.

    Sistersdyne.blogspot.com

    Email : sakura_dyne@yahoo.co.id

    BalasHapus
  4. hey, thanks for telling me about this giveaway! unfortunately i dont live in indo :p
    check out mine tho LOL xD
    <3
    kyasarinn c:

    BalasHapus
  5. Hi cantik ^_^
    Thanks udah invite aku untuk join giveaway kamu ya.

    Menurut aku pribadi, blogmu sudah oke.
    Untuk mempermudah pembaca melihat hasil post kamu, ada baiknya di side bar kamu kasih Blog Archive. Aku suka sama Header blogmu, simple and cute ^_^

    Thanks untuk giveawaynya ya ^_^
    gratefulbeauty.blogspot.com

    BalasHapus
  6. Hi! lagi blogwalking tiba2 nemu blog kamu :)
    May i join your giveaway? This is my answer:

    Menurut aku blog kamu udah bagus, simple is the best. jadi mata juga gak cape liatnya hehe. menurut aku tambahin lagi dong nail tutorialnya? i love the way you make it so easy and simple :D

    thanks for the giveaway!
    and don't forget to check my blog, im a newbie here :p

    http://dhanaxaviera.blogspot.com/

    BalasHapus
  7. really nice :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    BalasHapus
  8. Hai Elin Ivana, terima kasih untuk komen kamu di blog aku kemarin, seneng banget :D
    Aku lagi liat-liat blog kamu ternyata ada giveaway yah. Aku ikutan ya.hhi

    Menurutku blog kamu simple dan aku suka, mungkin kurang ramai sedikit (polos). Sayang nih nggak ada blog archive jadi susah liat review yang lain walaupun ada widget sana sini. Selain itu ukuran foto agak beda2 ukuran, mungkin sebagian orang nggak masalah (except me :p ) tapi kalau ukurannya sama utk landscape dan portrait akan terlihat lebih rapi. Kalau untuk konten uda informatif banget :)

    Kalau ada waktu kunjungin blogku ya, aku lagi rencana buat tutorial blog design. Semoga membantu temen2 yang bingung mendesain blog-nya ;)

    Two tumbs up for ur blog cantik :x
    thanks for giveaway Elin

    http://chandrakartika.blogspot.com/

    BalasHapus
  9. hi thanks for dropping by dear. followed you alr :) and gdluck for all the participants! cant join bcs currently i move to sg hehe :"

    BalasHapus
  10. What a pity I arrived on retard :) Maybe next! I follow you right now via google friend, visit my blog and follow back if you like it? :) www.kelataconea.com
    Kisses from Spain, Kela

    BalasHapus
  11. hey there..

    I would loove to win those EtudeHouse goodies..

    I wish I am from your place..

    Kisses from India.
    You are beautiful.
    :)

    Get..Set..Blush!!

    BalasHapus
  12. thanks for your sweet comment on my blog and what a nice blog you have there :)
    sure I would love to follow u, followed :D and follow me back maybe? thanksss~
    your blog is so informative and I love the whole beauty content ;;)

    cheer, michelle
    http://livedreammagic.blogspot.com/

    BalasHapus
  13. Thank for the awesome giveaway !!
    GFC : Jennyfer Michiyo
    Twitter : @applemichiyoo

    I think you must change the template because to plain. Just opinion ~ Then for article you such a good writer !! easy to understand and not complicated !
    The best part is .... Jeng Jeng Jeng .... your english so fluffly ! #fluffly?? I mean your english so good ! not like me ! haha !

    Have nice day ! Wish me Luck ! <3

    Join my 1st give away too~
    - jennyfermichiyo.blogspot.com -

    BalasHapus
  14. Terima kasih sudah komen di blog ku
    Aku sudah follow blog mu ya :)

    BalasHapus
  15. 1. located in indonesia?? yeees
    2. follow @elinivana in twitter? done :)
    3. twet about this giveaway? done :)
    4. add to google circle ? done :)
    5. follow this blog? done :)
    6. My opinion about your blog?
    Kelebihan :
    Blog kamu simple banget. Aku suka.
    Desain templatenya sederhana jadi berkesan rapi n bersih gitu.
    Trus gak banyak pernak pernik yang bikin blog kamu jadi berat waktu dibuka.
    Aku paling suka dengan beauty tips diakhir postingan kamu. Diterusin yaa yang ini :D
    Kalo bisa disetiap review ada beuty tipsnya ehehehe

    Saran :
    1. Semakin rutin ngepost di blog yaaa
    2. Kalo bisa ngepostnya pake bahasa Indonesia hehehe
    3. Diakhir review dibuat kesimpulannya kayak plus minus barangnya dan kalo bisa ama harganya jugaa
    4. Diblognya ditambahin arsip kalo bisa, biar bisa gampang buat cari cari. Mulai dari brand, atau jenis reviewnya bedak, make up, eyeliner, dll
    Kayaknyaa segitu aja dehh, maaf yaa kalau kepanjangan

    email : lucitairrya@yahoo.co.id
    twitter : @irryalucita


    BalasHapus
  16. kelupaan satu lagi :
    kalo bisa tulisannya jangan di protek "bahasanya apa ini? semoga kamu ngerti yaa"
    maksutnya aku gak bisa buat open link new tab kalo mau buka beberapa tulisan kamu sekaligus.
    kalo bisa yang ini dirubah :D

    BalasHapus

Hello! A warm greetings from Elin ♥
Please wait and write your comment in the box and..

I read every comment I get from you :)

P.S. Click ‘Notify Me’ Button so you will get notification once your comment I have replied.

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature